>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Glassboards.nl
Thuiswinkel Waarborg lid E-commerce Europe
0 Producten
0344 820 236
>>  Klantenservice
De no-nonsense specialist in glassboards | Koop direct van de producent

 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 
Home  >  Accessoires  >  Magneten

Kopen bij SAM online

Ruim assortiment glassboards
Alleen de hoogste kwaliteit
Koop direct van de producent
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf, particulier en school
Alléén topkwaliteit producten
Deskundige klantenservice
Glassboards op maat of bedrukt
Design schrijfborden van glas
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9/10
SAM Online Stores
Nederland
Lees meer
Had per ongeluk spullen gekocht die niet bij mijn glazen bord passen\nBlijkbaar stond het er niet duidelijk genoeg of keek ik verkeerd\nOeps!

>>

Glasmagneten; extra sterk voor uw glassboard

20mm & 30mm round
RVS kubus magneten
RVS cylinder magneten
Extra krachtig
Stijlvol afgewerkt

Glasmagneten; extra sterk voor uw glassboard

U kunt uw glassboard gebruiken in combinatie met onze speciale extra sterke glasmagneten. Wij leveren u deze glasmagneten in diverse varianten en kleuren.

Let op: de meeste reguliere memo magneten zijn niet sterk genoeg voor gebruik in combinatie met glazen whiteboards. Wij adviseren u daarom voor een optimaal functioneren van uw glazen magneetbord altijd magneten te gebruiken die u in onderstaand overzicht kunt bestellen. Heeft u vragen hierover? Neemt u dan contact met ons op.

€4,90
incl. 21% btw
Set 6 oranje magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.
€4,90
incl. 21% btw
Set 6 zwarte magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.

€4,90
incl. 21% btw
Set 6 gemengde magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.
€4,90
incl. 21% btw
Set 6 rode magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.

Set zwarte magnetische prikbord pins (10st.) met krachtmagneet. Geeft uw magneetbord de functionaliteit en uitstraling van een prikbord.
€4,90
incl. 21% btw
Set 6 blauwe magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.

€4,90
incl. 21% btw
Set 6 groene magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.
€4,90
incl. 21% btw
Set 6 witte magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.

Set witte magnetische prikbord pins (10st.) met krachtmagneet. Geeft uw magneetbord de functionaliteit en uitstraling van een prikbord.
€4,90
incl. 21% btw
Set 6 gele magneten voor glassboards met een diameter van 20mm. Door de extra magneetkracht ideaal voor gebruik met onze Glass Series borden.

Set gemengde magnetische prikbord pins (10st.) met krachtmagneet. Geeft uw magneetbord de functionaliteit en uitstraling van een prikbord.
€5,90
incl. 21% btw
Set van 4 RVS magneten in 10mm kubusmodel. De magneten zijn extra sterk voor gebruik op onze glazen magneetborden.

€5,90
incl. 21% btw
Set van 4 RVS magneten in 10mm cylindermodel. De magneten zijn extra sterk voor gebruik op onze glazen magneetborden.
Magnetische jumbo pins blauw van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.

Magnetische jumbo pins rood van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.
Magnetische jumbo pins roze van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.

€6,90
incl. 21% btw
Magnetische jumbo pins mix van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.
Magnetische jumbo pins geel van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.

Magnetische jumbo pins roze van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.
Magnetische jumbo pins groen van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.

Magnetische jumbo pins zwart van 6 stuks. Deze fraaie Jumbo pins zijn voor ieder type whiteboard, magneetbord of magnetisch glassboard bruikbaar.
€14,90
incl. 21% btw
Set van handige magnetische vlagpins. Ideaal om locaties aan te geven, dingen extra te benadrukken of gewoon Risk mee te spelen!


Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.