Een design whiteboard van glas
0344 820 236

Metallic Magneten 10mm Cylinder brons (4st)

€ 5,90
Incl. 21% BTW
 Op voorraad. Besteld vóór 17.00, morgen geleverd! i
SKU:
WBPMS012004
EAN:
8718511072516

Set van 4 metallic magneten voor whiteboards in 10mm brons cylinder model. Voorzien van een extra sterke magneet, en daardoor zeer geschikt voor whiteboards van glas.

De magneten hebben een afmeting van 10 millimeter en functioneren uitstekend in combinatie met al onze typen whiteboards en magneetborden. Door de extra sterke magneten zijn deze metallic magneten met name geschikt voor gebruik in combinatie met onze whiteboards van glas.

  • Metallic memo magneet in 10mm ontwerp
  • Universeel bruikbaar met alle whiteboards
  • Extra sterke magneet voor whiteboard van glas
  • In 10mm kubus of cylinder model
  • Leverbaar in diverse metallic afwerkingen
  • Set magneten van 4 stuks
  • Aan alle zijden extra sterk magnetisch

Deze magneten zijn extra sterk en daardoor geschikt voor zowel reguliere whiteboards met een schrijfoppervlak van gelakt of emaille staal, maar ook voor al onze whiteboards van glas.

Let op: de metallic magneten voor whiteboards van glas zijn erg sterk, en bovendien aan alle zijden magnetisch. Zorgt u ervoor dat u bij het uitpakken van uw bestelling en bij het gebruik van uw whiteboard de magneten niet tegen alkaar aan laat schieten. De magneten kunnen dan onherstelbaar beschadigd raken.

sam creative produceert artikelen voor visuele ondersteuning. sam creative onderscheidt zich in de verhouding van productkwaliteit en betaalbaarheid, en dit voor de meest innovatieve producten op de markt.

Heeft u meerdere artikelen nodig? Dan maken wij voor u graag een voorstel op maat. Vraagt u dan een prijsopgaaf aan bij onze klantenservice.

Heeft u nog vragen over dit product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies.